Activiteiten

Op korte termijn wilden wij een leuke kerstbijeenkomst organiseren voor al het personeel van Auto Hoogenboom. Niet op de manier dat iedereen zijn kerstpakket op kan halen en weer naar huis vertrekt maar een gezellige avond waar mensen elkaar kunnen ontmoeten die elkaar, voornamelijk door onze verschillende vestigingen, niet vaak tegenkomen.

Een lang verhaal kort, na wat zoeken zijn we uitgekomen bij MVO-kado & Events die ons gelijk de benodigde informatie aanleverde en misschien nog wel belangrijker, ons ook nog eens kort dag aan een geschikte datum voor ons evenement kon helpen.

Vrijdag 20 december vond onze kerstmarkt plaats. Gezellige lampjes en sfeervolle versiering omlijsten de kraampjes waar wij onze kerstpakketten bij elkaar shopten. De keuze aan producten was uitgebreid, er was voor iedereen iets bij.

Dit gecombineerd met een hapje van het stamppotbuffet maakte de avond zeker geslaagd. Al met al een goede manier om als collega’s bij elkaar te komen!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/is26mua6/www.mvo-kado.nl/plugins/system/zlframework/zlframework/elements/pro/tmpl/render/widgetkit/gallery/screen/template.php on line 23
1.0/5 rating 1 vote
MVO Kado logo

MVO Kado & Events

Maarn
KvK 59541873
Utrecht

Neem Contact Op

Marcel Meijer
+31 6 22 23 65 20

 Contactformulier