CMS

We hebben in 2012 voor de eerste keer een kerstmarkt georganiseerd. De keuze voor MVO-kado & Events was snel gemaakt: een professionele aanpak en een zeer breed assortiment.

Wij hebben ervoor gekozen het kerstfeest te combineren met de kerstmarkt. Tijdens en na het shoppen konden onze medewerkers met elkaar bijpraten onder het genot van een drankje en hapje. De feestelijke aankleding van de stands droeg bij aan het kerstgevoel.

Onze medewerkers zijn allemaal goed geslaagd tijdens de markt, er was voldoende keus voor iedereen. We hebben achteraf veel enthousiaste reacties gekregen, dit is duidelijk voor herhaling vatbaar!

Wij hebben onze medewerkers de keuze gegeven hun bijdrage te schenken aan Kika. Hiervan is goed gebruik gemaakt. Enkele medewerkers hebben hun hele bedrag gedoneerd, en velen hebben het wisselgeld dat overbleef gedoneerd aan Kika. Dubbel MVO dus!

Corine Bolt - Adviseur HRM


Warning: A non-numeric value encountered in /home/is26mua6/www.mvo-kado.nl/plugins/system/zlframework/zlframework/elements/pro/tmpl/render/widgetkit/gallery/screen/template.php on line 23
0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
MVO Kado logo

MVO Kado & Events

Maarn
KvK 59541873
Utrecht

Neem Contact Op

Marcel Meijer
+31 6 22 23 65 20

 Contactformulier