Al jaren liep ik in gedachten om voor mijn organisatie een kerstmarkt als jaarlijkse kerstborrel te organiseren zodat mensen ter plekke hun eigen kerstpakket konden gaan samenstellen. Het bekende samenstellen van kerstpakketten via een internet site was al te vaak tegengevallen.

Door te zoeken op internet ben ik gelukkig bij MVO-kado beland als partij die dit voor onze organisatie kon regelen. Het contact was makkelijk gelegd en verliep zeer aangenaam. Afspraken zijn stipt nagekomen dus het voortraject gaf erg veel vertrouwen in de organisatie van de kerstmarkt zelf.

Ik ben overladen door positieve reacties van collega's en het resultaat heeft ook mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb dan ook vooral aangegeven dat MVO-kado mij het organiseren van de kerstmarkt erg makkelijk heeft gemaakt. In het verleden werden de borrels als statisch ervaren maar door de markt was er continu beweging. Voor het eerst konden ook partners en kinderen meekomen en dit maakte het kerstsfeertje compleet.

Er was voor ieder wat wils aanwezig en meer dan voldoende op voorraad meebracht. Dit smaakt naar meer! Er gaan dan ook een dag na de markt al geluiden op om een goed geboren traditie volgend jaar voort te zetten.

Rogier de Smit, Senior medewerker dienstverlening


Warning: A non-numeric value encountered in /home/is26mua6/www.mvo-kado.nl/plugins/system/zlframework/zlframework/elements/pro/tmpl/render/widgetkit/gallery/screen/template.php on line 23
0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
MVO Kado logo

MVO Kado & Events

Maarn
KvK 59541873
Utrecht

Neem Contact Op

Marcel Meijer
+31 6 22 23 65 20

 Contactformulier