Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden heeft in 2015 beslist om voor het eerst een kerstmarkt te houden, waarbij de medewerkers zelf hun cadeautjes konden kopen. Besloten werd om deze kerstmarkt op eigen terrein te houden en te laten organiseren door Marcel Meijer van MVO Kado. Meteen vanaf het eerste gesprek werd duidelijk dat we de teugels met een gerust hart aan hem konden overdragen.

Marcel hield zich stipt aan alle afspraken. Het was duidelijk dat hij veel ervaring heeft in de organisatie van kerstmarkten en kwam ook zelf met praktische voorstellen. Ook zijn hulp bij het verzorgen van de uitnodigingen met barcodes en een scanner bij de entree was zeer welkom. Hij ontzorgt op een rustige en adequate manier.

De kerstmarkt zelf voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Het terrein voor het kantoor was heel sfeervol ingericht met kraampjes met een divers aanbod van producten, ook uit onze eigen regio. De catering via MVO Kado zorgde daarnaast voor een heerlijk hapje en drankje. Alle ingredi├źnten dus voor een geslaagde dag. Niet nodig te zeggen dat deze kerstmarkt bij iedereen van het waterschap heel positief is ontvangen. De datum voor de volgende kerstmarkt is al geprikt!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/is26mua6/www.mvo-kado.nl/plugins/system/zlframework/zlframework/elements/pro/tmpl/render/widgetkit/gallery/screen/template.php on line 23
0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
MVO Kado logo

MVO Kado & Events

Maarn
KvK 59541873
Utrecht

Neem Contact Op

Marcel Meijer
+31 6 22 23 65 20

 Contactformulier