Het begon met het zinnetje; "zullen we eens...."

En uiteindelijk stond in januari 2014 bij ons de Nieuwjaarsmarkt in de school! Via internet zijn wij bij MVO-kado terecht gekomen en dat is een goede keuze geweest. Het was voor ons als school voor het eerst dat wij zo'n markt gingen organiseren en al die tijd heeft MVO-kado het vertrouwen gegeven dat het allemaal goed zou komen en dat is zeker gelukt.

Onze medewerkers waren zeer enthousiast en ook het feit dat je nu je eigen geschenk kon zien, aanraken, ruiken en proeven werden als zeer positief ervaren. Er was een ruime keuze aan geschenken en voldoende aanwezig om iedereen te kunnen voorzien.

Medewerkers die niet aanwezig konden zijn op onze Nieuwjaarsmarkt kregen achteraf de mogelijkheid om via de MVO Keuzekado webshop alsnog een geschenk uit te kiezen. Vanwege de goede controle middels de barcodes die uitgereikt werden om de markt te kunnen bezoeken, was vrij snel duidelijk wie hiervoor in aanmerking kwamen. De aanwezige medewerkers hebben de positieve verhalen de school ingebracht en ik weet zeker dat de medewerkers die er deze keer niet bij waren, een volgende keer wel aanwezig zullen zijn!

Christel van Koelen, Meridiaan College te Amersfoort


Warning: A non-numeric value encountered in /home/is26mua6/www.mvo-kado.nl/plugins/system/zlframework/zlframework/elements/pro/tmpl/render/widgetkit/gallery/screen/template.php on line 23
0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
MVO Kado logo

MVO Kado & Events

Maarn
KvK 59541873
Utrecht

Neem Contact Op

Marcel Meijer
+31 6 22 23 65 20

 Contactformulier