Activiteiten

Wij zijn een grote kinderopvangorganisatie met 650 mensen in dienst. Elk jaar gaan we met een werkgroep op zoek naar weer een origineel kerstpakket om aan de mensen te geven. Ook dit jaar gingen we weer enthousiast op zoek naar iets leuks. En zo kwamen we terecht op de site van MVO Kado & Events.

Wat viel ons onmiddellijk op:

  • MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  • Ondernemers die leuke, niet alledaagse producten aanbieden
  • Een markt waarop iedereen zelf zijn pakket kan samen stellen, dus altijd tevreden mensen

We hebben onze plannen uitgewerkt en werden met raad en daad bijgestaan door Marcel Meijer. Onze locatie geregeld en zelfs ondernemers uit de buurt erbij betrokken aangezien dat een speerpunt is vanuit onze organisatie. De uitnodigingen waren gedrukt op de tasjes die ze op de markt dan weer konden vullen.

Op 20 december was het dan zover, de locatie zag er super uit, de ondernemers kwamen en richtten hun kramen in. Spannend toen de Kerstmarkt van start ging, maar het was een enorm succes! 80% van het personeel kwam en shopte hun kerstpakket bij elkaar. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er nog heerlijk nagepraat voordat men weer tevreden naar huis ging.

Degenen die onverhoopt niet hadden kunnen komen, konden via een webshop hun kerstpakket nog samen stellen en ook zij waren erg tevreden.

Het was geweldig!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/is26mua6/www.mvo-kado.nl/plugins/system/zlframework/zlframework/elements/pro/tmpl/render/widgetkit/gallery/screen/template.php on line 23
0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
MVO Kado logo

MVO Kado & Events

Maarn
KvK 59541873
Utrecht

Neem Contact Op

Marcel Meijer
+31 6 22 23 65 20

 Contactformulier