Het bestuur van de faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Leiden wilde haar medewerkers een MVO gerelateerd eindejaarsgeschenk aanbieden. Na enig zoeken kwam ik uit bij de website van MVO-Kado en dat sprak mij direct aan. Het is altijd moeilijk om medewerkers een geschenk aan te bieden dat iedereen leuk vindt. Het organiseren van een heuse kerstmarkt markt waar iedereen zelf hun cadeau bij elkaar kon shoppen, werd ook enthousiast ontvangen door het bestuur. Na het eerste contact kwam Marcel Meijer langs om onze wensen te bespreken. Hij kwam met ideeën voor het opzetten van de markt en welke producten wij aan onze medewerkers zouden kunnen aanbieden. Ook was er bij dit concept gedacht aan de medewerkers die er niet bij konden of wilden zijn. Zij hadden de optie om na afloop van de kerstmarkt via een webshop hun geschenk te bestellen. Daarnaast hadden medewerkers tevens de mogelijkheid om te doneren aan een door ons zelf gekozen goed doel, Warchild.

Marcel en zijn team regelden alles en wij hoefden naast het kiezen van de aangeboden producten en het aanleveren van een medewerkersbestand weinig te doen. Dit scheelde ons veel tijd. De samenwerking verliep uitermate prettig en er werd snel gereageerd op onze vragen. Op de dag zelf verliep het opbouwen van de kerstmarkt en ontvangst van de bezoekers vlekkeloos.

Na afloop hebben we veel enthousiaste reacties van collega’s mogen ontvangen en men kijkt al uit naar de volgende editie die we zeker eind 2018 zullen organiseren.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/is26mua6/www.mvo-kado.nl/plugins/system/zlframework/zlframework/elements/pro/tmpl/render/widgetkit/gallery/screen/template.php on line 23
0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
MVO Kado logo

MVO Kado & Events

Maarn
KvK 59541873
Utrecht

Neem Contact Op

Marcel Meijer
+31 6 22 23 65 20

 Contactformulier