Activiteiten

Vanwege ons 10-jarig bestaan hebben wij in 2010 besloten om de samenstelling van ons kerstpakket eens anders aan te pakken. Zo hebben we in eerdere jaren het bekende voedselpakket aangeboden, maar ook wel eens een spel of een pizzerette. Het is dan altijd zo dat de ene medewerker het kado beter kan waarderen dan de ander. Ook staat maatschappelijk ondernemen hoog bij ons op de agenda. Zo kwamen wij bij onze zoektocht op internet uit bij een maatschappelijk verantwoorde kerstmarkt. Dit idee sprak ons erg aan.

Na gesproken te hebben met de organisatie besloten we hiervoor te gaan en hebben hier absoluut geen spijt van. De communicatie omtrent de organisatie verliep vooraf en tijdens de markt zelf erg goed. De organisatie is erg flexibel en dacht met ons mee. Vanuit ons personeel en onze gasten hebben we ook alleen maar positieve verhalen gehoord.

Iedereen kon wel een product van zijn of haar gading vinden. Ook was het erg leuk dat verscheidene producten geproefd of geroken konden worden. De gasten en medewerkers hebben ook erg veel plezier gehad aan het samen shoppen op de markt. Een punt van aandacht vanuit onze heren was dat het productaanbod iets meer op de vrouw was gericht dan op de man.

Johanneke Zwier - Woonborg/Personeelsfunctionaris


Warning: A non-numeric value encountered in /home/is26mua6/www.mvo-kado.nl/plugins/system/zlframework/zlframework/elements/pro/tmpl/render/widgetkit/gallery/screen/template.php on line 23
0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
MVO Kado logo

MVO Kado & Events

Maarn
KvK 59541873
Utrecht

Neem Contact Op

Marcel Meijer
+31 6 22 23 65 20

 Contactformulier